Valikko Sulje

Uusi yhdistys perustettu 6.12.2018

Yhdistyksen nimi on Lasten oikeudet ry

Yhdistyksen tarkoituksena on virittää monipuolista keskustelua lapsiin kohdistuvissa asioissa sekä edistää lasten oikeuksia. Yhdistys haluaa nostaa esiin lasten oikeutta hänelle läheisiin ihmissuhteisiin. Näitä ovat ensisijaisesti vanhemmat mutta myös isovanhemmat sekä muut läheiset ihmiset. Yhdistyksen tarkoitus on myös nostaa esiin eroperheiden ongelmia ja lapsen oikeutta elämään molempien vanhempiensa kanssa. Korostamme vuoroasumisen vaikutusta lapsen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdistys ajaa lisäksi muun muassa huostaanotettujen sekä syrjäytyneiden lasten asioita.

Yhdistyksen tarkoituksena on ajaa lapsimyönteisiä arvoja. Tulemme myös vaatimaan lapsiasioissa perustuslain, ihmisoikeuksien ja lapsen oikeuksien noudattamista.

Yhdistys toimii vastuullisena, vaalirahoituslain tarkoittamana tukiryhmänä.

Lasten oikeudet ry on Petri Kolmosen eduskuntavaalien tukiyhdistys 1.5.2019 saakka. Jäsenmaksua ei peritä Petri Kolmosen vaalikampanjan aikana. Lahjoitukset ennen vaaleja sekä koko huhtikuun 2019 ajalta menevät yksinomaan vaalikampanjaa varten. Tämän jälkeen yhdistys jatkaa toimintaansa yhdistyksen sääntöjen ja tavoitteiden mukaisesti.

Hallitus kokoonpano;

Petri Kolmonen, puheenjohtaja
Satu Mäkilä, varapuheenjohtaja
Pauli Fabian, sihteeri
Mikko Artjoki, rahastonhoitaja

Hallituksen kokoonpanossa on rautaista ja monipuolista osaamista, jonka uskon kantavan pitkälle.

Parhain terveisin,

Petri Kolmonen
Lasten oikeudet ry
puheenjohtaja”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *