Valikko Sulje

Lasten oikeudet yhdistykselle uusi hallitus!

Eilen To 11.6.2020 järjestimme Lasten oikeudet ry yhdistyskokouksen Nurmijärven Ahjolassa. Kiitoksia kaikille osallistuneille! Yhdistyskokous päätti  yksimielisesti valita kaikki ehdolla olevat 8 jäsentä hallitukseen. On ilahduttavaa, että moni jäsen edellisestä hallituksesta jatkaa ja saimme lisäksi uusia upeita ihmisiä tekemään töitä lasten oikeuksien hyväksi. Osaaminen on monipuolista ja tukee hyvin yhdistyksen tavoitteita. Tällä hallituskaudella tulemme panostamaan erityisesti yhdistyksen tunnettavuuden lisäämiseksi sekä jatkamme yhteiskuntavaikuttamista erilaisin kampanjoin. Asiantuntevuudesta emme tule tinkimään!

Lasten oikeudet ry hallituskokoonpano 2020-2021

Petri Kolmonen, pj

Sanna Virtanen, vpj

Kim Westerlund, rh

Angel Barretto, j

Jake Hakulinen, j

Timo Sajaniemi, j

Mikael Jämsänen, j

Marko Tähtikumpu, j

 

Hallitusjäsenet esittäytyvät täällä.

 

Yhdistyskokous päätti myös jäsenmaksuista seuraavasti.

Jäsenmaksu on 20 eur/ vuosi. Kuitenkin siten, että uusilta jäseniltä emme peri jäsenmaksua ensimmäisenä kalenterivuotena.

Ensimmäisessä hallituskokouksessa järjestäydymme. Selkeytämme rooleja, vahvistamme toimintasuunnitelman, nimetään vastuu-alueet ja aloitamme intensiivisen suunnittelun. Hallitusjäsenet tullaan myös perehdyttämään yhdistyksen toimintatapoihin ja muodostamme yhteisenkäsityksen hallinnollisesta menettelystä.

Onnittelut kaikille hallitusjäsenille!

Tästä on hyvä jatkaa ja toivotan kaikille oikein mukavaa kesää!

 

Petri Kolmonen

Puheenjohtaja