Valikko Sulje

Lasten oikeudet ry vaalisivut.

Olemme muodostamassa lasten oikeudet yhdistykselle uutta hallitusta kaudelle 2020-2021. Tätä tarkoitusta varten olemme perustaneet vaalisivut johon sopivat ehdokkaat voivat antaa suostumuksensa tulla ehdolle. Keräämme tällä hetkellä ehdokkaita jotka tullaan julkaisemaan sivullamme. Ehdokkaaksi voi ilmoittautua 1.4.2020 mennessä.

Vaalit järjestetään kevätkokouksen yhteydessä Pe 3.4.2020 klo 18.00

Kokouspaikka:
Ahjolan juhlatila (2 kerros)
Nahkurintie 6
01900 Nurmijärvi
https://www.nurmijarvi.fi/kuntalaisen-palvelut/lasten-nuorten-ja-perheiden-palvelut/nuorena-nurmijarvella/nuorisotilat/ahjola/

Sisäänkäynti pääovesta. Juhlatila löytyy, kun pääovesta kääntyy vasemmalle ja kävelee rappusia ylös toiseen kerrokseen. Alueella on kohtuullisesti parkkitilaa ja pyydetään käyttämään asfaltoitua parkkialuetta.

Vaalitapana henkilövaalit (jos ei kokouksessa muuta päätetä). Tämä tarkoittaa sitä, että jos hallitukseen hakeutuu enemmän, kuin 12 sopivaa ehdokasta tai samaan tehtävään hakeutuu useampi ehdokas niin äänet lasketaan kokoukseen osallistuvien kesken. Äänioikeutettuja ovat he jotka ovat ilmoittautuneet yhdistyksen jäseneksi 2.4.2020 mennessä. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi ennen kokouksen alkua.

Ennen ilmoittautumista ehdolle edellytämme, että olet lukenut toimintaohjeistuksen sekä sitoudut siihen. Kokouksia järjestetään noin. kerran kuukaudessa ja kokouspäivämäärät ilmoitetaan vuodeksi eteenpäin. Hallituksen jäsenellä on aina oma vastuualueensa josta hän on vastuussa joten tämä edellyttää aktiivisuutta. Yhdistys voi tarvittaessa avata uuden roolin hallituksessa, jos se sopii yhdistyksen strategiaan ja tehtävään löytyy sopiva ehdokas.

Toimintaohjeistus

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa täysi-ikäinen joka hyväksyy yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen.

Lasten oikeudet ry:n säännöt

Voimme tarjota sinulle eturivin paikan hallituksessa puolustamassa lasten oikeuksia. Tarjoamme myös sinulle mahdollisuuden tehdä omasta vastuualueesta itsesi näköisen kunhan se edistää yhdistyksen tavoitteita. Kiinnostuitko?

Käy katsomassa ketkä ovat ehdolla hallitukseen!

Ehdokaslista

 

Asetu ehdolle!

Muista lähettää kuvasi erillisenä sähköpostina osoitteeseen: ehdolla@lastenoikeudet.fi.  Sähköpostiotsikkoon oma nimesi.