Valikko Sulje

Uutiskirje 24.8.2020

Hyvät jäsenet, 

Kesälomat alkavat olla useimmilla meistä takana päin. Niin on myös Lasten oikeudet ry hallituksella joka piti järjestäytymiskokouksen eilen 23.8.2020. Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana kesäloma!

Vahvistimme toimintasuunnitelman hallituskaudelle 2020-2021.

Panostamme erityisesti yhdistyksen tunnettavuuden lisäämiseen ja järjestelmällisempään toimintatapaan. Tähän liittyvät toimet käynnistimme välittömästi kokouksen jälkeen. Tässä muutama keskeisimmistä toimista.

  • Markkinointisuunnitelman laadinta hallituskyselyyn pohjautuen
  • Video/ suoratoisto palvelun käynnistäminen
  • Hallitus sopi kuukausittaisista kokouksista koko hallituskaudelle

Uskomme, että pystymme tällä kaudella tuottamaan ennen näkemättömän konseptin, jossa kansainväliset huippututkijat sekä kotimaiset vieraamme tuomme yhteen video/ suoratoisto palvelun avulla. Meillä on vahvaa osaamista palvelun tuottamiseen hallituksessa jota vahvistetaan aktiivisilla jäsenillä. Jos sinulla on tarvittavaa osaamista niin olet tervetullut tuotantotiimiimme. Voitte olla yhteydessä suoraan Jake Hakuliseen (jake.hakulinen@lastenoikeudet.fi)

Tämä on suora vastaus jäsenistölle tehtyyn strategia kyselyyn 16.5.2020, jossa toivottiin yhdistyksen panostavan tunnettavuuteen. Vahvuuksina pidettiin asiantuntemusta, yhteiskunnallista vaikuttamista sekä erottautumista ja näistä emme luonnollisesti tule tinkimään.

Mukavaa loppukesää ja alkavaa syksyä kaikille!

Petri Kolmonen
Lasten oikeudet ry pj

Jakelu: jäsenet